Materieel huren

Grondwerkzaamheden uitvoeren? Bij Hellinga verhuren we diverse machines inclusief bediening. Rupskranen hebben wij beschikbaar vanaf 1,5 ton eigen gewicht (minikraan) tot ruim 30 ton eigen gewicht. Maar ook mobiele kranen en diverse bijzondere uitrustingsstukken, zoals sloophamer, vergruizer, kantelbak, stenenklem, schudbak, machineontvanger, etc.

Laadschoppen zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Eventueel uitgerust met schudbak om stenen schoon te schudden. Ook kunnen deze machines met rubber schuif worden ingezet om terreinen op te schonen en sneeuwvrij te maken. In combinatie met een laadschop bieden wij ook een trilrol aan om terreinen zwaar te verdichten.

Wij hebben drie typen mobiele zeefmachines in de verhuurvloot. Een twee-fractie sterrenzeef machine, ideaal om snel grond te ontdoen van bijvoorbeeld puin en/of zoden en wortels. Daarnaast een rupsmobiele drie-fractie schudzeef, en een trommelzeef geschikt voor het uitzeven van zand en bouwstoffen. De zeefmachines worden alleen in combinatie met laadschop en/of kraan te huur aangeboden.