Circulair

Circulaire kringloopprocessen

Ingenomen producten krijgen bij ons een nieuw leven, ook leveren wij grondstoffen vanuit eigen bronnen. Bijna alle inname weten we om te zetten in nieuw te verwerken grondstoffen. Deze producten zetten we bij voorkeur in de regio af of gebruiken we in de grond-, weg- en waterbouw. We werken met partners aan strategische samenwerkingen zodat we kringlopen kunnen creƫren. We hebben eigen transport en materieel dat zo optimaal mogelijk wordt ingezet en met die dienst wordt onze regionale circulaire missie compleet. Wij werken aan groener groen.

Waarde van grondstoffen

In een tijd waar grondstoffen schaarser worden en niet vanzelfsprekend beschikbaar zijn is het nog belangrijker te kijken naar de waarde van bestaande infrastructuren. Hellinga is innovatief in recyclingsprocessen denkt in kansen en kijkt met een regionale blik naar samenwerkingen dichtbij. Door kennis en kunde en het lef te investeren in nieuwe technieken en methoden ontstaan nieuwe kringloopprocessen. Zo voorkomen we verspilling en werken we aan duurzame grondstoffen.

Onze productstromen

In onze circulaire productstromen zijn we op zoek naar lokale en regionale gesloten kringlopen. Op dit moment hebben we die voor hout, groen, grond, beton, circulaire sloop en recycling.

 

Circulaire wereld van Hellinga

“Producten van gisteren zijn voor ons de basis van morgen”